Класика Комерс ООД

Класика Комерс ООД  – Блиндирани и Интериорни врати.

Класика Комерс ООД“METROPOL“ е търговска марка на фирма “Класика Комерс“ ООД, която е вносител на входни блиндирани врати от утвърден производител в Турция със седалище в гр. Кайсери.

“METROPOL“ – Качествени блиндирани врати за вашия дом или офис, създадени с цел да гарантират качеството, уюта, стила и сигурността, които са задължителни изисквания на модерния и съвременен дом.

Притежаваме голяма складова база в която съхраняваме продуктите си, което улеснява клиента да получи бърз монтаж при поръчка. Монтажът се извършва в ден, който е предварително уговорен между клиента и продавач консултанта, като продължителността на услугата не трае повече от 2-4 часа. Монтажът е чист и корекциите след него са минимални. Размерите на вратите са 96 см – 200 см., и могат да бъдат поставени върху тухлен и панелен зид. По преценка на монтажната група може да се наложи разширяване на отвора за да бъде поставена вратата правилн о. Цените на продуктите ни не се променят в зависимост от това какъв е размера на вратата или касата. Фирмата издава документ за гаранционен срок на вратите от 2 години, който влиза в сила от датата на монтажа, важащ за заключващите системи и окачването.

Асортиментът ни включва широка гама от цветове за всеки вкус.
В търговските обекти на нашата верига, възприетият стандарт на работа е високо качество на обслужване с внимание към нуждите и изискванията на клиентите.
Услугите които предлагаме са насочени както към крайния потребител, така и към строителни фирми от цялата страна.
Разполагаме с отлично квалифицирани монтажни групи, които обслужват всички точки на страната.
“Класика Комерс“ ООД е официален представител и дистрибутор за България на турските блиндирани врати марка “Metropol“ и “Formet“.

Адреси на офиси и магазини:
Централен офис:
Габрово
ул. Брянска №30
GSM: 0879 407111; 0879 212325; 0879 407113
e-mail:metropol_bg@abv.bg

Магазини:
Плевен
ул. Сан Стефано №21
GSM: 0879 407120

Велико Търново
ул. Полтава №1 Г
GSM: 0879 407118

e-mail: metropol_bg@abv.bg

сайт: www.metropol.bg

Виж по категория и град

© 2009-2018
КАТАЛОГ ФИРМИ ЗА МЕБЕЛИ, ОБЗАВЕЖДАНЕ, РЕМОНТ