Арта България – Arta BG

АРТА БЪЛГАРИЯ – мебели по поръчка. Проектиране и изработка на мебели по поръчка по индивидуални размери. Внос и търговия с мебели по каталог.

АРТА БЪЛГАРИЯ произвежда мебели и обзавеждане използвайки няколко стотин цвята ПДЧ и над 2500 цвята МДФ, предлагайки хиляди комбинации както от цветове, така и от аксесоари към мебелите: мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, уреди за вграждане, матраци, мивки, плотове и др. Индивидуалното проектиране на мебелите и нестандартните интериорни решения при изграждането на проектите и производството на мебелите са съобразени с изискванията за качество и оптималност на обзавеждането.

Фирмата предлага:

  • Проектиране и изработка по поръчка на кухни, мебели и обзавеждане за спалня и др.
  • Мебели по каталог:  кухни, модули за кухненско обзавеждане, спални, мека мебел
  • Мека мебел, дивани, лежанки, фотьойли, табуретки. Различни модели от над 10 производители на мека мебел. Мека мебел по размери на клиента. Многообразие от дамаски.
  • Изработка на мебели и обзавеждане за обществени заведения и пространства
  • Услуги по производството на мебели и обзавеждане:  разкрой на плоскости, кантиране, изработка на модули, изработка на таблени врати, разкрояване и рязане на профили за врати от МДФ и алуминий и др.

Производствена база
София

бул. Искърско Шосе № 11
срещу 28-ма поликлиника
тел.: 02 879 30 44

e-mail: [email protected]

сайт: www.artabg.com

Scroll to Top