СК КРЕОС ООД

СК КРЕОС ООДСК КРЕОС ООД – проектиране, строителство и дизайн.

Строителна компания КРЕОС извършва консултантски и строителни услуги по изпълнение на инвестиционни проекти в строителството. Предлага цялостни решения по проектиране, строителство и ремонт на частни и обществени сгради и съоръжения:

  • Интериорен дизайн;
  • Екстериорен дизайн;
  • Вътрешно разпределение и визуализации на частни домове и обществени сгради;
  • Проектиране и реализация на развлекателни сгради, спа центрове и спортни центрове;

Организиране и изпълнение на целия процес:
От първоначалното възникване на идеята, през проектирането и надзора, до крайната фаза – нейното окончателно реализиране до ключ.

  • Идейно проектиране. Ще Ви бъдат изготвени няколко идейни решения на архитектурни и дизайнерски проекти в зависимост от Вашите виждания и желания. Одобрения от Вас вариант ще бъде разработен във фаза работен проект, като включва архитектура, конструкции и проекти по съответните инсталационни части – ВиК, Ел, ОВК и Вертикална планировка.
  • СК КРЕОС ООД разполага със специалисти за всички видове строително – монтажни работи. Сред строителните услуги, които предлага са: зидарии, мазилки, полагане на настилки и замазки, бояджийски работи, монтаж на електро и ВиК инсталации, сухо строителство, хидро- и топлоизолации, доставка и монтаж на PVC и AL дограми и др.
  • Благодарение на своите специалисти и утвърдени контакти с други фирми и учреждения Строителна Компания КРЕОС може да поеме административни действия по получаване на необходимите разрешителни и документи за проектиране и строителство съгласно българското законодателство.

Бургас
ул. Македония № 94
GSM: 0878 628 823
GSM: 0878 628 822

e-mail: [email protected]

сайт: www.kreosbg.com

Scroll to Top