Акцент 3 ООД

Акцент 3 ООД - мебели АкцентАкцент 3 ООД – производство на мебели и обзавеждане за дома, офиса, хотели и заведения в Бургас.

Акцент 3 ООД е фирма производител на мебели. И не само…
Вижте какво казват за себе си:

„При нас Вие получавате: консултация с дизайнер, разработване на интериорен проект, 3 D визуализация, доставка, качествен монтаж и гаранция на мебелите -2 години. С нас може да реализирате своите идеи – стандартни, нестандартни, арт и авангардни. Ние Ви предлагаме: рисунки върху мебели, рисунки върху стени, рисунки върху стъкла, снимки отпечатани върху стъкло – принт стъкла. Във фирмените магазини Акцент освен кухни, спални, дневни и детски изработени от нас, ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на Вашия дом, хотел, офис и заведение: мека мебел, маси, столове, матраци и уреди за вграждане.

Мисията на фирма Акцент е да предлага мебели, съчетаващи уникален дизайн и перфектно качество на достъпни цени, с които да задоволи високите изисквания на съвременния клиент. Мото – Акцентирайте върху дизайна и бъдете уникални с мебели Акцент.
Корпоративна социална отговорност – Ние правим бизнес, за да създаваме обществено благо за хората в нужда. Ние даваме на другите онова, което искаме да ни се върне.
Ценности – Ние вярваме в:
– хората, защото те са ключа към успеха;
– прозрачните и коректни взаимоотношения с клиенти и партньори;
– високото качество, защото нашите клиенти трябва да получават повече от онова, за което плащат.
Ние вярваме, че работим за хората, като се стремим да ги направим по-щастливи, защото щастието осмисля живота на човек.“

Акцент 3 ООД предлага:

  • Консултация с дизайнер, проектиране, изработка, доставка, качване и монтаж на мебели.
  • Всичко необходимо за обзавеждането на Вашия дом, хотел, офис, заведение, студио.
  • Рисуване върху стени, стъкла и мебели.
  • Принт стъкла – твоята любима фотография, която ти носи приятни спомени или снимка от нашия каталог, отпечатана върху стъкло, обкантено с тънка алуминиева рамка. Изключително стилно, това стъкло може да присъства като вратичка на кухня, секция, гардероб, като термогръб на кухня или като пано на стената.

Адреси на офиси и магазини:

Бургас
к-с Славейков, бл.160
срещу МОЛ „Галерия“
тел./факс 056 814 166
GSM: 0897 974 535

e-mail: [email protected]

сайт: www.accent3.com

Scroll to Top