АНДО ЕООД – COLORIT-M

АНДО ЕООД – Производител на Мазилки, Латекст, Фасаген и Хидроизолации с марката COLORIT-M.

Продуктите COLORIT-M се характеризират с дълъг живот, отлична хидроизолация, дишане и устойчивост на екстремни атмосферни условия. Произвеждат се по немска технология и рецептури и отговарят на всички съвременни изисквания и стандарти за строителството и опазване на околната среда.

Продуктите COLORIT-M, представляват зърнеста смес от стирол – акрилатна дисперсия, минерални пълнители с различен размер на зърната и помощни добавки. В зависимост от това дали са използвани пигменти продуктите COLORIT-M може да бъдат бели или цветни. Оцветителите са от немската фирма Вayer. Химичните добавки, които съдържа продуктът са обезпенители, омокрители, консерванти, сгъстители, пластификатори и специален химикал за забавяне на съхненето и осугуряване на по-продължително време за обработка и работа с продукта. Те се доставят от немската фирма DOW и Henkel.

АНДО ЕООД произвежда:

  • Мазилки предназначени за направата на защитно декоративно покритие с дебелина от 1 до 3 mm върху външни и вътрешни стени на сгради.
  • Латексови бои за външно и вътрешно боядисване на сгради и помещения.
  • Фасагенни бои предназначени за външно и вътрешно боядисване на сгради и помещения.
  • Грунд за обработка на повърхностите преди полагане на фасагенни бои.

Продуктите COLORIT-M се предлагат в над 70 цвята. Палитрата от предлаганите цветове можете да видите на сайта на фирмата.

Първомай
ул. Хан Аспарух № 3
GSM: 0888 590 630

e-mail: [email protected]

сайт: www.colorit-m.com

Scroll to Top