БОРИВАН ООД

Бориван ООДБОРИВАН ООД – почистване в София.

Професионално почистване от Бориван. Основната дeйност на фирма “Бориван“ ООД е свързана изцяло с професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, офиси и домове.

“Бориван“ ООД извършва цялостно почистване, включващо машинно изпиране на меки подови настилки и мебели чрез комбинирани методи, измиване на прозорци, дограми, щори, витрини и др., както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане. Хигиенизиране и дезинфекция на санитарни помещения.

Информация за фирмата: „Разполагаме със специално обучен и висококвалифициран персонал, който периодично преминава през курсове за допълнително обучение. Стараем се да покриваме всички съвременни изисквания в сферата на професионалното почистване.

Наред с професионалните почистващи машини, почистваме и на ръка с внимание до най-малкия детайл. Отнасяме се инивидуално към всеки клиент, като предлагаме гъвкави схеми и модерни методи за почистване.

Във всяка наша оферта ние включваме препоръчителната поддръжка на вашия офис, административна сграда и производствено помещение. Предлагаме необходимите хигиенни материали за вашите санитарни помещения и всичко това на конкуретни цени.

Ние предлагаме всекидневно почистване за всякакъв тип сгради, независимо от тяхното предназначение. Независимо че сред обектите ни преобладават офиси, ние имаме опит и в почистването на магазини, хотелски и индустриални сгради.

Първият ни контакт с Вас ще е като посетим безплатно обекта, който искате да бъде почистван и поддържан и ще се запознаем с Вашите нужди. Ще Ви предоставим подробна оферта, в която ще включим всички възможни разходи и тя ще бъде окончателна.

Когато постигнем споразумение, ние ще осъществим повторна визита, ще ви запознаем с персонала, който ще обслужва вашия офис. Ще обсъдим начините на поддръжка и всички детайли, свързани с почистването на Вашия обект.

Ние сме готови да Ви предложим всичко, от което се нуждате, за перфектното почистване на Вашия офис, жилище, сграда! Индивидуални програми за почистване, разнообразни схеми за абонаментно почистване, доставяне на професионални консумативи и препарати, конфиденциалност и опазване на имуществото, безплатен транспорт и други услуги.

Ние ще ви доставим всички принадлежности за вашите санитарни помещения. Всички видове хартия, сапуни, хигиенни и санитарни материали.“

София 1387
ж.к. Обеля 1, бл.118, до вход В
Телефон: 0700 16 600
(национален телефон на цената на един градски разговор)

Факс: 934 66 90
GSM: 0886 52 00 55
e-mail: [email protected]

Дежурен телефон за събота, неделя и празнични дни: 0885 405 610

Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора – 0885 405 610

сайт: www.borivan.com

Scroll to Top