Климадизайн-НД ООД

Климадизайн-НД ООДКлимадизайн-НД ООД – Климатици, климатична и вентилационна техника.

Климадизайн-НД ООД е специализирана в прoдажба, монтаж, сервиз и профилактика на климатици и вентилация. Предлага конвенционални климатици, инвертори, хиперинвертори, пълната гама обикновени, касетъчни, колонни и канални климатици с най-различни мощности. Използваната и предлагана техника е на високо технологично ниво, а вложените при производството и монтажа материали се отличават с качество и дълготрайност – гаранция за ефикасната работа на климатичните системи.

Политика на фирма Климадизайн-НД ООД е да предлага основно маркови, оригинални, Японски инверторни климатични системи, с доказани качества и произход. Освен марковите машини, фирмата предлага и добре познати и наложили се на Българския пазар марки на евтини китайски климатици с добро качество, с удовлетворяващи резултати както към изискванията на българския потребител, така и към изискванията на климатичните условия в България.
Предлаганите климатици са от марките: DAIKIN, DAIKIN-JAPAN, FUJITSU-GENERAL, FUJITSU-JAPAN, MITSUBISHI ELECTRIC, MITSUBISHI-JAPAN, TOSHIBA, TOSHIBA-JAPAN, MIDEA, PANASONIC, HITACHI, HITACHI-JAPAN, SHARP, SHARP-JAPAN, SANYO-JAPAN, NATIONAL-JAPAN, CHUNLAN.

Климадизайн-НД ООД осигурява безплатен транспорт за целия бургаски регион.

Созопол-офис
ул. Републиканска, бл.4

За поръчки и запитвания към фирмата относно климатичната техника, предлагана в
Бургас, Созопол, Царево, Приморско, Ахтопол и региона:
GSM: 0884 504 127
GSM: 0895 448 158

е-mail: [email protected]

сайт: www.clima-design.bg

Scroll to Top