ПАМ Консулт ЕООД

ПАМ Консулт ЕООДПАМ Консулт ЕООД – Модулни бани за вграждане.

ПАМ Консулт e представител за България на френската компания ALTOR Industrie, водещ производител на готови модулни бани за вграждане. Модулните бани са произведени от стъклопласт (фибростъкло). Предлагат се над 20 модела бани за вграждане – напълно оборудвани със санитарни прибори и санитарна арматура, с огледало, закачалки, осветителни тела, (с вградени ВиК, ОВ и електро инсталации). С вградени рафтчета, ниши, сапунерки, седалки и др. аксесоари, в зависимост от модела. Има и модулни бани специално проектирани според специфичните нужди за хора с увреждания в (или без) инвалидна количка.

Предлаганите от ПАМ Консулт ЕООД модулни бани за вграждане намират приложение както при ново строителство, така и при ремонт и реконструкция на жилища и сгради. Използват се при изграждането на хотели, общежития, болници, жилища за военослужещи, санаториуми, поликлиники, обществени сгради, училища, ваканционни селища, в дървени къщи, почивни станции, пансиони, домове за възрастни хора и хора с увреждания, домове за сираци и др. Модулните бани са много подходящи за къщи с гредоред.
Вграждането на готова баня спестява много от строителните процеси и е с кратко време за монтаж. Времето за монтаж на една готова модулна баня е 2-3 часа от 2 души (при нов обект), и около 1 ден (от 2 души) при реновация на обект.

София
бул. Братя Бъкстон № 70, къща 21
за контакт: инж. Полина Първанова
тел.: 02 850 13 03
тел./факс: 02 850 14 70
GSM: 0888 376 244

e-mail: [email protected]

сайт: www.pam-consult.eu

Scroll to Top