СЕЛЕКТА ГРУП ООД

СЕЛЕКТА ГРУП ООДСЕЛЕКТА ГРУП ООД

Информация за фирмата: „СЕЛЕКТА ГРУП“ ООД- Изработва, доставя и монтира PVC и AL дограма, стъклопакети, стъклени врати и витрини, автоматични врати, окачени фасади, павилиони и халета от термопанели, интериорни решения от стъкло, алуминиеви парапети.
Фирмата работи с марките:

  • PVC системи VIVA PLAST, PROFILINK, PLUSTEC, SALAMANDER с немски обков SIEGENIA
  • АL системи ALTEST, ALUMIL с обков производство на завод „МЕТАЛ“АД- Варна
  • системи за плъзгащи врати и прегради OZONE
  • системи за стъклени и автоматични врати GEZE и други.

Фирмата разполага със собствена производствена база и съвременна техника за производство и монтаж на различни видове тераси с покрив, прозорци, вътрешни врати, атриуми, врати тип хармоника, входни врати и капандури от PVC и AL дограма.

„СЕЛЕКТА ГРУП“ ООД предлага интериорни решения от стъкло – врати, паравани, душ кабини за бани от 10мм закалено стъкло по индивидуален дизайн, плъзгащи стъклени врати и вътрешни стъклени прегради подходящи за преграждане на офиси, за гардероби, магазини и други.

Фирмата предлага още изработка и монтаж на метални врати и решeтки, охранителни ролетни щори , закалени и огънати стъкла, мебели от стъкло, стъклени парапети от 15мм и от 19мм стъкло, козирки от стъкло и от метални конструкции с поликарбон, облицоване с BOND, ремонти на дограма, довършителни и строителни услуги и други.

Oфис и производствена база:
Варна
ЗПЗ, завод „Метал“ (до База Нова)
тел./факс: 052/ 509 705
GSM : 0887/ 664 764

е-mail: [email protected]

сайт: www.selektagrup.com

Scroll to Top