Термонатор ЕООД

Термонатор ЕООДТермонатор ЕООД – проектиране, доставка, монтаж, лизинг, гаранционен и следгаранционен сервиз на климатична, отоплителна, соларна и газова техника в гр. Варна и региона.

„От 2003г. насам, имаме удоволствието да предлагаме услугите си на динамичният пазар за климатизация и топлотехника. Фирмата ни е дистрибутор за Варна на DAIKIN, TESY и Alumina Trimex. Това което ни наложи на пазара е коректността спрямо клиента и качеството на предлаганата услуга на най-ниските цени във Варна. Работим с всички сновни производители и вносители в България, което гарантира гъвкавост в избора на клиента и най-ниски цени.

В основата на стратегията ни за развитие, е удовлетвореността на клиента и спечелването му за редовен клиент. Как възнамеряваме да постигнем това?

1. Няма да намерите по-широка гама продукти.

2. Ще Ви предложим най-ниската в града цена (разбира се, колкото и да се стараем, не можем да следим цените на всички фирми, и стоките които те предлагат, затова, ще сме Ви благодарни, в случай че намерите по-добра цена на дадена стока, да ни уведомите за да направим нужните корекции и разбира се да Ви предложим по-добра цена.

3. В нашата фирма, по презумпция, не “шефа“, а клиента плаща заплатите, затова, той е почитан и уважаван. Ние се занимаваме с търговия вече 20 години, опитът ни сочи – и това важи в голяма степен на пазара за климатици – че огромна част от търговците, ще ви кажат първото нещо което им хрумне в главата, само и само за да ви продадат това което те искат, а не това което на вас ви е изгодно, защо, защото по този начин, продават продуктите които им носят по-голяма печалба. Това важи в голяма степен за пазара на климатици, защото голяма ча ст от фирмите организират собствен внос на някои продукти, което им гарантира двойна печалба за тези продукти. Такива фирми работят за себеси, а не за клиента. Разбирасе, като фирма с 20-годишен опит в търговията, имаме собствено мнение по този въпрос. Глупаво е да подценяваш интелекта на клиента. Ако го излъжеш, той най-вероятно ще разбере. За нас всеки излъган клиент, е изгубен клиент. Завинаги. Единственото нещо което ще спечелиш от такъв клиент, е лошата реклама която той ще ти прави. И е прав, в крайна сметка, никой не обича да го лъжат. За това ние работим ЗА клиента, когато клиента остане доволен, той ще те препоръча на свой познат, а това е най-добрата реклама.

В офисите ни, ще бъдете обслужени от висококвалифициран персонал със солидни познания по отопление, климатизация, газификация, соларна термия и ВиК. Персоналът, занимаващ се с консултантска дейност, е обучен, при обслужване на клиент, да взима в предвид, всички техники на отопление и климатизация, всички предлагани на пазара продукти и съответстващите на типа система месечни разходи, с цел, правилна консултация спрямо специфичните нужди и изисквания на клиента.

4. Монтажната дейност, се извършва, само и единствено от специалисти с нужният опит, нужен за осъществяването не само на технически грамотен и безпроблемен монтаж, но и естетически издържан монтаж.

5. Безупречен сервиз и извънгаранционна поддръжка.

6. Гордеем се с факта, че сме една от малкото останали коректни към клиента фирми. На сайта ни поддържаме база данни с всички коректни към нас клиенти, за които имаме допълнителни отстъпки.“

Адреси на офиси и магазини:
Варна
ул. Битоля №6
(срещу Пикадили-център, на ъгъла на пресечката за паркинга на окръжна болница)

тел.: 052/ 632 929
моб.: 0886 494 177

e-mail: [email protected]

сайт: Termonator.bg

Scroll to Top