INDESIGN-Интериорно проектиране

INDESIGN – студио за интериорен дизайн и мебелен дизайн. Разработва интериорни проекти за жилищни и обществени пространства.
Офисът на фирмата се намира във Варна, но се приемат поръчки за проектиране на пространства и обекти и в други населени места на страната.

В INDESIGN се съобразяват с влиянието на интериора върху нашата продуктивност. Отделят специално внимание върху важността на  удобството и влиянието му върху организацията на работата, върху пълноценната почивка, общо казано влиянието на интериора върху качеството на живот.  Основната цел на фирмата при проектиране на пространството и при мебелния дизайн е да се повиши именно качеството на живот чрез пълноценното, умело и ефективно използване на наличното пространство, чрез ефективно разположение на функционалните зони. Резултатът от комбиниране на качествени материали, ергономичност на мебелите и правилно съчетаване на останалите аксесоари допълващи обзавеждането неминуемо води до повече удобства и спокойствие, до по-качествен живот.

Варна
ул. Ген. Паренсов № 42
партер, офис 2
тел./факс: 052 608 543

e-mail: [email protected]

Дизайнер
Николай Ников
GSM: 0895 454 783
e-mail: [email protected]

Дизайнер
Кристиян Костов
GSM: 0878 917 816
e-mail: [email protected]

Маркетинг и Продажби
Стефан Русев
GSM: 0878 917 815
e-mail: [email protected]

сайт: www.indesign-bg.com

Scroll to Top