Preference Design-Мебели и Интериор

Preference design-мебели и интериорPreference Design – Мебели, Интериор и цялостни решения в интериора и обзавеждането.

  • Проектиране и изпълнение на интeриорен дизайн.
  • Проектиране и изработка на мeбели за дома и офиса, за хотели, заведения, магазини и търговски центрове. фирмата предлага мебели за обзавеждане на Кухня, Спални и обзавеждане за спалня, Дневни и детски стаи: мека мебел, маси и столове, шкафове, секции и витражи, гардероби.
  • Приема поръчки за цялостно интериорно проектиране и обзавеждане с изработката на триизмерни интериорни проекти и 3D визуализации.
  • Preference Design предлага луксозна мека мeбел, маси и други допълнения изработени в комбинация от ефектни кожи внос от Италия, имитиращи различни змийски и крокодилски, ему, гущер и други видове кожи. Предлага разнообразие от акценти и аксесоари за оформление на интериора: оригинални дизайнерски витражи, стенни пана и картини, вази, интериорни врати от ръчно рисувано стъкло и др.

Mебели и интериор – Preference Design работи с материали на най-добрите немски и италиански фирми за ПДЧ ламинати – Wodego, Bucino, Egger и др., използва MDF, алуминий, цветно стъкло и др. Предлага голямо разнообразие от механизми, аксесоари и обков за мебели на фирмите – Franke, KRON, Hettich и др.

София
бул. Черни Връх №47
Търговски център – Interior City

Шоурум
кв. Бели брези
ул. Нишава №58

GSM: 0889 204 143

e-mail: [email protected]

сайт: www.preference-bg.com

Scroll to Top