RON DOORS

RON DOORSRON DOORS – Производство на дървена дограма, производство на интериорни врати, кухненско обзавеждане и нестандартни интериорни решения за дома по желание на клиента.

РОН ДООРС е търговска марка на фирма Цим Комерс ООД.
Фирмата произвежда широка гама от продукти:

  • Интериорни врати:

– Плъзгащи се врати;
– Сгъваеми врати;
– Врати тип хармоника;
– Фалцови и безфалцови;

Вратите се изработват от Масивна дървесина, МДФ с изкуствено покритие, Фурнирован МДФ – фурнирован с бук, дъб, анегре, череша и американски орех. Предлагат се с прави и обли каси, едностранно или двустранно напасващи се прави или обли первази. Разнообразна цветова гама по каталог.
Остъкляване и фрезоване по избор на клиента.

  • Трислойна дървена дограма.

Дограма от най-добрия естествен изолатор в комбинация с 24 мм стъклопакет. – Дървената дограма се изработва от нова генерация профили ІV-68 по европейски стандарт. Конструкцията се състои от: тройно слепен профил, лаково покритие, обков МАКО позволяващ регулиране в три посоки, уплътнители и водобрани от Германия гарантиращи ефикасна защита и оттичане на водата.

  • Кухни по поръчка, Мебели  и обзавеждане.

Фирмата произвежда кухни и цялостни решения за обзавеждания на антрета, спални, холове, детски стаи, включително и комплексно хотелско обзавеждане. Мебелите се изработват от ламинирани, гланцирани, фурнировани, боядисани по RAL или с акрилно покритие МДФ и ПДЧ плоскости. Предлагат се и мебели от масивна дървесина (иглолистна и тропическа) обработени със специални байцове и лакове, гарантиращи дълготрайност на изделията.

  • Изработка и монтаж на собствени разработки на беседки, пергулни системи и градински павилиони.
  • Вътрешни и външни архитектурни решения от върво: ламперии, обшивки на метални и бетонови конструкции с естествени материали, парапети и подови настилки от масивна дървесина за външни площадки и площадки около басейни.

RON DOORS
Шоурум
София

бул. България № 81 А
тел./факс: 02 854 85 53
GSM: 0888 997 900

e-mail: [email protected]

Поръчки и търговски сделки се сключват и във фабриката на фирмата:
с. Кърналово
община Петрич
тел.: 0745 431 80
e-mail: [email protected]

сайт: www.ron-doors.eu

Scroll to Top