Правила за ползване

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ и ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
на
FIRMI-ZA.COM

Попълването от страна на потребителите на Каталога с фирми за мебели, обзавеждане и ремонти на данни, включващи лични и фирмени данни е доброволно. Публикуваната, фирмена, контактна информация ще бъде достъпна за всички потребители и посетители на сайта с оглед на нормалното му функциониране и предназначение.

Firmi-za.com може да прекрати и откаже достъпа на потребителите до произволна част от услугите посочени тук или каквато и да е свързана услуга, по всяко време, без да посочва причини, със или без предизвестие и по свое усмотрение.

Firmi-za.com не отговаря за вреди, причинени или претърпяни при условията на използване или неизползване на предоставяните услуги.

Потребителите на Firmi-za.com нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, изображения или части от сайта, без изричното разрешение на Firmi-za.com.

Ревютата представящи фирмите са авторски и копирането им с цел регистрации и препубликуване в други сайтове и/или портали е ЗАБРАНЕНО.

Firmi-za.com съдържа информация за сайтове, които са собственост или се оперират от трети страни. Информацията и адресите на тези сайтове са предоставени за ваше удобство с оглед на нормалното функциониране на услугите на каталога. Firmi-za.com няма контрол и не носи отговорност за актуалността, пригодността, изпълнението, съдържанието, политиките за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове.

Относно съдържанието на реклами, фигуриращи на Firmi-za.com, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.

Политика за поверителност

Firmi-za.com автоматично събира информация за някои елементи на хардуера и софтуера на компютърa от който се свързвате със сайта. Информация може да включва: вашия IP адрес, интернет браузър, резюлюция на монитора, времето което прекарвате и посетените от вас уеб страници на сайта ни. Тази информация се използва от Firmi-za.com със статистически цели и за подобряване на качеството, функционалността и разнообразието от услуги на сайта.

Гарантираме ви, че горепосочената информация, както и e-mail адресите, които попълвате в бланките се използват единствено за комуникация във връзка с осигуряване на нормалното функциониране на посочените услуги и не се предоставят на трети лица. С попълването на бланка и посочване на личен или фирмен имейл адрес, вие се съгласявате да получавате съобщения от firmi-za.com

Във Firmi-za.com се показват реклами от трети страни. Някои от тези реклами могат да използват бисквитки (cookies) и/или web beacons и да записват и четат информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

*************************

Настоящите правила и условия имат задължителна сила както за Firmi-za.com, така и за потребителите му. Firmi-za.com може по всяко време, без предизвестие, да промени съдържанието на тази страница. Ваше е задължението да я посещавате периодично, за да се запознаете с актуализираните правила, тъй като те са обвързващи за вас.

Firmi-za.com

09.08.2010 г.